HTML

Csendes Élet Pártja - KUSS

Csendéletet akarok százat, ezeret!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Csendes Élet Pártja - Ne szavazzon, alkosson!

2009.06.01. 09:35 RaszP.

Elege van a politikából? Unja az acsarkodást? Az egymást mankóikkal verő nyugdíjasokat? A hazugságokat? Szétlopják az országot? Elkúrták? Felkúrták?
Mondhatnók: tele van a törpje?

Ha igen, mutassa meg, hogy Önt magasról nem érdekli az egész és rajzoljon a június 7-ei Európa Parlamenti választások szavazólapjára csendéletet vagy egyéb művészeti alkotást. Legyünk a tizenötmillió művész országa! Ötmillióan máris külföldi ösztöndíjasok!

A politikusokkal vitáznia felesleges ezt már Ön is tudja. De mit tudnak tenni egy csendélettel szemben a politikusok? Mondja meg a kommentek között Ön!
Szerintünk a politika tehetetlen lesz ellenünk. Képviselőink megsemmisülve fognak állni a csendéletek tömege előtt és önként jelentkeznek képzőművészeti egyetemeinkre, ahol csak fizetős képzésre vesszük fel őket. Az így visszaszerzett pénzből kilábalunk a gazdasági válságból, több mint 900 ezer kilométer autópályát építünk, annyi munkahelyet hozunk létre, hogy még a szabad bölcsészek is találnak munkát és elindítjuk a Szaporodj Madjar programunkat, amivel minden családba 5 autót, 4 szobát, 3 szülőt és 2 gyereket teszünk.

Rajzoljon, hasson, alkosson, gyarapítson nyugodt szívvel és a hazát fényre derítjük! De minimum csendre. Ne feledje: június 7., szavazófülke, csendélet.

Aki igazán nagyot alkotott, az le is fotózhatja alkotását és feltölti az indafotóra csep2009 címkével, hogy megmutassa másoknak is, hogy ő mennyire pártok feletti. (Menők nem leszünk, amíg Bede Márton úgy nem dönt.) A feltöltők között művészi szabadságot sorsolunk ki, mely kizárólag a "pályázat" időtartama alatt feltöltött munkákra vonatkozik.


Csendes Élet Pártja (CSÉP2009)

Csendes V. - alapító tag, pártelnökasszony
Csendes R. - kreatív igazgató, szóhordó, -vivő

4 komment

Címkék: párt ep csep2009 csép csendes élet pártja európa parlamenti választások

A bejegyzés trackback címe:

https://csep.blog.hu/api/trackback/id/tr111156300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemuccaszoc 2009.06.03. 20:55:39

Jó elképzleés csatlakozom :D

holex · http://fred-basset.blogspot.com 2009.06.04. 08:16:58

nekem is tetszik. mit is rajzoljak...? mit is rajzoljak?

Megszeppent kisgyerek 2009.06.04. 10:28:15

Rajzolnék lovat, de az nem fér ki. Marad egy részlet belőle...

UTakeMe 2009.06.04. 10:38:24

:) Ez jóóóó! Rajzolnék, de már leszerveztem, hoyg a szavazókörzetemtől jó messze legyek aznap, nehogy hirtelen felindulásból benejek és ki tudja merre ikszeljek...de egy kis rajz jól esne.
süti beállítások módosítása